Idol gives back

image213

Har nyligen sett på Idol gives back och det är ett bra initiativ tycker jag. Pengarna de får in under kvällen går till både folk i USA och i andra länder som t.ex. Afrika. Många kändisar ställer upp och är med. Till och med så sa Storbrittaniens president att de skänkte en stor summa pengar och han uppmanade andra världsledare att göra samma sak. Det var många emotionella inslag med kändisar som besökte olika familjer och barn som hade det svårt. Det var som Alicia Keys sa, att om man ägnar hälften av all uppmärksamhet åt barnen i Afrika som man nu ägnar åt kändisdrama så skulle världen vara mycket bättre. Det känns som att detta är mycket större i Amerika än det är i Sverige. Kanske kan vi lära oss något av dem.

Kommentarer
Postat av: anna

hoppas du haft en fin torsdag vännen! kram!

2008-04-18 @ 00:06:18
URL: http://pyttis.blogg.se
Postat av: Maria

åh vad smart! :)

2008-04-18 @ 07:28:09
URL: http://fashionstars.blogg.se
Postat av: Anna

jag vet inte när som helst typ =) vi kan ju höras ikväll eller imorgon eller så. vi kan ju fråga dom andra med! var ju hur länge sen som helst! vi måste ju ha en liten update! puss

2008-04-18 @ 08:22:25
URL: http://annitaa.blogg.se
Postat av: Sabrina Nilsson

svar: ja helt makalöst mnga ;/
Åh jag älskar Idol gives back, lade upp en video i min blogg för ett tag sedan på carrie underwood när hon är i afrika med idol gives back!

2008-04-18 @ 09:04:19
URL: http://saabrina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0