http://www.gossipgirl.se/@preview/default.asp

Man kan provläsa hela första kapitlet i Gossip Girl http://www.gossipgirl.se/@preview/default.asp?id=1 och man kan även läsa första kapitlet i de andra böckerna där.


 

som de flesta saftiga historier
började det på en fest


"Jag tittade på Nickolodeon på mitt rum hela morgonen för att slippa äta frukost med dem", sa Blair Waldorf till sina två bästisar och klasskompisar på Constance Billards flickskola: Kati Farkas och Isabel Coates. "Mamma stekte en omelett till honom. Jag visste inte ens att hon kunde sätta på spisen."

Blair lade sitt långa, mörka hår bakom öronen och stjälpte i sig sin mors fina årgångswhisky. Hon var redan inne på andra glaset.


"Vilka program såg du?" frågade Isabel och plockade bort ett hårstrå från Blairs svarta kashmirkofta.

"Vem bryr sig?" frågade Blair och stampade med foten. Hon hade på sig sina nya, svarta ballerinasandaler.Väldigt propra, vilket var okej eftersom hon när som helst kunde ta på sig de utmanande, spetsiga, knähöga stövlarna och den där sexiga, metallskimrande minikjolen hennes mor avskydde. Hokus pokus - sexig rockstjärna. Grrr.

"Saken är den att jag var fast i mitt rum hela morgonen eftersom de ägnade sig åt en äckligt romantisk frukost i sina matchande morgonrockar. De duschade inte ens!" Blair drack en klunk till. Enda sättet för henne att stå ut med tanken på att hennes mor låg med den där mannen var att supa sig full - väldigt full.


Som tur var kom Blair och hennes vänner från familjer där det var lika vanligt att dricka alkohol som att snyta sig. Deras föräldrar trodde på den kvasieuropeiska teorin att ju större tillgång ungar har till alkohol, desto mindre risk att de ska missbruka den. Så Blair och hennes vänner kunde dricka vad de ville, när de ville, så länge de skötte skolan och sitt utseende och inte skämde ut sig själva eller sina familjer genom att kräkas offentligt, kissa på sig eller gorma och skrika offentligt. Samma sak gällde allt annat också, sex och droger till exempel - bara man skötte det snyggt, var det okej.

Men nu ska vi inte gå händelserna i förväg.


Kommentarer
Postat av: weronica

svar; tack så mkt :)

2008-03-12 @ 16:17:08
URL: http://hedvaalls.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0